Personal Organiser

Rust en ruimte in huis en hoofd

Groeien uw spullen u boven het hoofd? Ik help u graag met ordenen.
Denk daarbij aan kamers, kasten, bergingen, etc. Daarnaast geef ik u tips en adviezen om de nieuwe structuur op eenvoudige wijze te handhaven en moeiteloos te integreren in uw dagelijks leven. Naast orde scheppen, maken we samen een praktische en functionele indeling voor hetgeen u aan wilt pakken. Alles toegespitst op uw wensen en mogelijkheden.

De intake is €35, maar gratis als we doorgaan. Daarna reken ik €45 per uur exclusief reiskosten.

Referenties op verzoek!


Zie onder voor een greep uit mijn werkzaamheden

STUDEERKAMER

Pim (67)
Gepensioneerd

“Niet voor niets had ik het opruimen al zo lang uitgesteld (waar lááát ik al die troep?). Anne is buitengewoon ordelijk en praktisch, maar gelukkig ook heel empathisch. Vrolijk en met humor overwon ze mijn verzet. Ik heb eindelijk mijn lang ongebruikte kamer teruggekregen."

ZOLDER / BERGING

Lars (34)
Ondernemer

“Mijn huis is nu Airbnb-proof! Ik heb eindelijk ruimte om mijn persoonlijke spullen op zolder te stallen. Waarom heb ik dit niet eerder gedaan?! De drempel om te beginnen werd elke dag maar hoger. Anne’s enthousiasme zette mijn weerzin om in energie en de dag vloog voorbij. Met een verbluffend resultaat, wat ik in mijn eentje nooit had gekund.”

KLEDING

Caroline (42)
Juriste

“Mijn probleem was niet het opruimen, maar het opgeruimd houden. Door Anne’s aanpak kregen mijn spullen een nieuwe waarde en kon ik gemakkelijk van alles weg doen. Bovendien leerde Anne mij door het herorganiseren hoe ik altijd overzicht heb en nooit meer naar iets hoef te zoeken.”

KITCHENETTE

Upstream Gallery
Amsterdam

“Als cadeau van een relatie kregen wij Anne’s diensten aangeboden. Anne is daadkrachtig en doortastend te werk gegaan, zodat er voor ons weinig werk aan was. Na afloop kwam Anne met een bruikbare lijst suggesties welke spullen aan vervanging toe zijn en waar we deze eenvoudig en goedkoop kunnen aanschaffen. Een heel origineel (en vrolijk!) cadeau met een onvoorstelbaar resultaat.”

KEUKEN

Olga (70)
Actrice

“Anne geeft je bij de herindeling van een kast niet het gevoel dat iets moet, nee, ze vraagt alleen dat je met haar aandacht geeft en een besluit neemt. En daardoor onthoud je dus zelf waar het ligt. Ik merk, dat het vastleggen mij een heerlijke rust heeft gegeven. Ik loop nu trots naar de lade, waar ik de aspergeschiller bij de kaasschaaf leg."

WOONKAMER

Lisa (26)
Blogger

"Ik kan Anne echt aan iedereen aanraden als iemand die met geduld en respect met je aan de slag gaat en tegelijkertijd inzicht geeft waarom je bepaalde acties onderneemt. Ik was nog nooit zo graag thuis en nodig nu ook met heel veel liefde bezoek uit. Daar ben ik Anne voor eeuwig dankbaar voor."